Furnizor pentru industria matritelor si stantelor

În matrițele pentru producția de piese din plastic, arcurile cu gaz sunt supuse celor mai înalte cerințe.

Calitatea dă roade - arcurile cu gaz Bordignon oferă soluții pentru temperaturi de funcționare de până la 200°C datorită designului lor unic.

Utilizarea arcurilor cu gaz Bordignon în producția de serie a pieselor din plastic crește ciclurile de producție, reduce semnificativ costurile de întreținere și, în același timp, duce siguranța la un nou nivel.

Arcurile cu gaz Bordignon - performanță și durabilitate superioare în comparație cu alte arcuri cu gaz de pe piață.

Pentru a sprijini producția de scule, configuratorul de matrițe vă oferă posibilitatea de a configura un set de matrițe de bază în doar câțiva pași.

Aveți opțiunea de a alege dintre dimensiunile standardizate ale plăcilor sau de a configura matrițele și designul setului de matrițe după ce ați specificat dimensiunile dorite. Materialele, tipurile și toleranțele de prelucrare, precum și elementele de ghidare corespunzătoare pot fi selectate în mod liber din zona noastră de catalog pentru producția de matrițe. La final veți primi o listă de piese cu toate detaliile pentru producția setului de matrițe.

Configuratorul setului de matrițe este disponibil exclusiv în limbile engleză și germană.

Die Set Configurator

Where innovation happens

VDWF – Puternici împreună

Din 2022, suntem membri ai VDWF - Verband Deutscher Werkzeug- und Formenbauer e.V. (Asociația producătorilor germani de scule și matrițe).

Obiectivul principal al VDWF este de a consolida industria germană de fabricare a sculelor și matrițelor. De la înființarea asociației, în 1992, au fost sprijinite în mod activ, în principal, întreprinderile mici și mijlocii, care au fost consolidate pentru sarcinile comune viitoare. În acest scop, VDWF reunește și reprezintă interesele companiilor membre.

Integrarea in grupul industrial Bordignon

Odata cu integrarea in grupul Bordignon in anul 2020, cu noua locatie in Limburg a.d. Lahn din Germania,productia de arcuri nitrogen si arcuri din sarma, la fel si livrarile de normalizate standard si speciale, vor fi efectuate in mod unitar. Acest lucru va pemite o crestere importanta a productiei si a capacitatii de stocare, Impreuna cu optimizarea organizarii productiei si a serviciilor oferite.

AutomotiveLine

Gama de arcuri nitrogen pentru industria auto

 

Durabilitate, eficienta, reducerea costurilor

CAND INOVATIA INTERVINE

 

Gama  arcurilor nitrogen pentru Industria auto AutomotiveLine a fost dezvoltata ca o solutie eficienta standardizata, Iar o mare parte din tehnologia de fabricatie s-a desprins din  gama "Performante Inalte" si de aceea, clientii beneficiaza de un pret avantajos pentru performante mult superioare altor branduri.